vykopove_prace_praha_janecek

Když jinému jámu kopáš

Docela nedávno se nám ozval mladý pár z Prahy, který by si moc rád postavil nový dům na okraji Prahy. Pozemek už měli a hledali někoho, kdo se postará o vykopání základového pásu. Takže jsme nelenili, vzali jsme veškerou potřebnou techniku a jali se kopat.

 

Tentokrát jsme zamířili do Prahy – Stodůlek, kde se nacházel poměrně velký, dobře přístupný pozemek, na který jsme mohli bez problémů vjet se vší naší technikou. Pro nás zcela ideální podmínky a naše práce na tomto projektu mohla začít. Na pozemku bylo potřeba provést výkopové a zemní práce a připravit tak parcelu na položení základní desky. Nejdříve se práce ujal řidič kolového bagru s pořádně dlouhým ramenem, díky kterému jsme se byli schopní kopat do potřebné hloubky. U výkopových prací hraje i kvalita zeminy velkou roli a tady jsme měli štěstí na suchou a ne příliš kamenitou, takže nám šla práce hezky od ruky. Na řadu přišel i náš menší pásový bagr Takeuchi, kterým jsme provedli finální práce a srovnání pozemku. Nakonec jsme se postarali o odvoz vykopané zeminy a naše práce na tomto projektu úspěšně skončila.

 

Výkopové práce Praha Janeček

 

Každý dům než začne růst, potřebuje nejdříve vykopat pořádný základový pás. Pokud se i vy právě zabýváte otázkou pevných základů pro dům, neváhejte se na nás obrátit. Zavolejte nebo nám na sebe nechte kontakt, rádi se vším poradíme.

 

výkopové práce